Zásady ochrany osobních údajů

Správcem osobních údajů a zároveň provozovatelem webu  www.europace.cz  je obchodní firma: obchodní firma: EuroPace s.r.o. (dále jen „Správce“), Měřičkova 1373/31, Řečkovice, 621 00 Brno, IČ: 283 14 638, DIČ: CZ28314638, Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl C, vložka 60668.

Kontaktní osoba: Ing. Pavel Černý, Telefon: +420.724.815.073, E-mail: 

Správce se zavazuje, že zpracování a nakládání s osobními údaji probíhá v souladu se zákonem číslo 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a dalších právních předpisů zejména NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679.

Při procházení webových stránek www.europace.cz, nejsou shromažďovány a ukládány žádné osobní údaje. Při procházení webových stránek www.europace.cz se zaznamenává vaše IP adresa, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte.
Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Cookies

Z URL adresy webové stránky lze načíst určité informace a tyto lze ve formě cookies (malé textové soubory) uložit do paměti webového prohlížeče návštěvníka. Pro zvýšení uživatelského komfortu, jsou na tomto webu využívána cookies. Cookies je dnes používáno na většině internetových prezentací a též většina webových prohlížečů automaticky cookies akceptuje. Každý návštěvník může používání cookies zakázat a to přímo v nastavení používaného webového prohlížeče. Tento web dále využívá cookies třetích stran:

  • služba Google Analytics – umožňuje provádět analýzu způsobu užívání této webové prezentace a zasílá takto získané informace (včetně IP adres) společnosti Google.
    • Používáme soubory cookie Google Analytics
      _ga s expirací 24 měsíců
      _gat_gtag_UA_8552730_4 s expirací 1 minuta
      _gid  s expirací 24 hodin
    • Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Návštěvník, který poskytl své osobní informace (například emailem) má právo:

  • požadovat omezení zpracování osobních údajů
  • kdykoliv svůj souhlas odvolat
  • upravit, doplnit své osobní údaje
  • vznést námitku v opodstatněných případech proti zpracování svých osobních údajů
  • podat stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů
  • požadovat přenesení svých osobních údajů
  • na přístup ke svým osobním údajům prostřednictvím emailového dotazu
  • v určitých případech právo na upozornění o porušení zabezpečení osobních údajů
  • „být zapomenut“, tzn. právo na výmaz osobních údajů, pokud nám jejich zpracování nenařizuje jiný právní předpis nebo jiná zákonná povinnost
  • dotázat se, jaké osobní údaje jsou zpracovávány

Návštěvník může veškeré žádosti, kdykoliv písemně zaslat na adresu .

Odkazy na jiné stránky
Tento web obsahuje odkazy i na jiné internetové stránky, které nejsou součástí tohoto webu. Správce  je zodpovědný pouze za stránky umístěné na doméně europace.cz.

Kontaktní údaje provozovatele:
obchodní firma: EuroPace s.r.o., Měřičkova 1373/31, Řečkovice, 621 00 Brno, IČ: 283 14 638, DIČ: CZ28314638,
adresa pro doručování: EuroPace s.r.o., Měřičkova 1373/31, Řečkovice, 621 00 Brno
adresa elektronické pošty:

Tento web používá k analýze návštěvnosti tzv. cookies. Cookies můžete ve svém prohlížeči vypnout. Setrváním na tomto webu souhlasíte s používáním cookies. Zjistěte více